www.kwestiasmaku.com Jest popularnym składnikiem kuchni chińskiej i wietnamskiej. Produkowany najczęściej ze skrobi fasoli mung, w Polsce nosi nazwę - makaron:
www.manjulaskitchen.com Cieniutkim makaronem, którego nazwa pochodzi od łacińskiego określenia glisty lub robaka, jest:
kuchniaubietki.blox.pl Jest polskim makaronem z wysoką zawartością błonnika owsianego, korzystnym dla zdrowia i utrzymania szczupłej sylwetki. To makaron:
r-scale-6b.dcs.redcdn.pl Ma kształt muszli ślimaka porcelanki i jest dużym, krótkim makaronem włoskim. Najczęściej jest podawany z nadzieniem wewnątrz. Mowa o:
s-media-cache-ak0.pinimg.com Ten doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych jest produkowany z mąki orkiszowej i kasztanowej. To na pewno makaron:
cdn.doradcasmaku.pl Ma postać dużych, prostokątnych płatów gotowanych, a następnie zapiekanych z warstwami farszu. Tym smacznym daniem pochodzącym z Włoch jest:
www.mojegotowanie.pl Jest makaronem otrzymywanym przez pocięcie na paski jadalnego "papieru" - tradycyjnego produktu spożywczego Chin i Wietnamu. To makaron:
www.niam.pl Ten smaczny, polski makaron jest produkowany z mąki pszennej z dodatkiem kurkumy i wody. Najczęściej sprzedaje się go w postaci gniazd wstążki. Mowa o makaronie: